FIEN

Hoi! Ik ben Fien, 22 jaar oud en woon in het heerlijke Utrecht. In april 2023 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek. En vanaf september 2023 bezig met de master Educational Sciences. Al schrijvend, fotograferend en filmend ga ik door het leven. Ik kan (nog) niet kiezen wat ik het leukste vind, maar op deze site komt u vooral mijn fotowerk tegen!

Elk mens heeft een verhaal. Als ik met mijn camera de straat opga, kom ik de mooiste verhalen tegen en de meest bijzondere mensen. Het is fantastisch om zo’n verhaal proberen vast te leggen op een foto. Het liefst loop ik dagen lang door verschillende steden en spreek ik zoveel mogelijk mensen aan die ik zie. Zwart-wit foto’s vind ik het mooist om te maken. Ze zijn rauw, puur en het heeft karakter. Mijn straatfoto’s zijn dan ook voornamelijk in het zwart-wit.

Hiernaast maak ik ook foto’s in opdracht! Dus: heb je een 21-diner, word je zestig, wil je een mooi portret voor LinkedIn, wordt je achterneefje twee, geeft je buurvrouw een housewarming of heb je iets anders wat vastgelegd moet worden? Ik kom graag bij je langs om deze geweldige dag op vast te leggen!